Speciální nabídky (+)

  • CaliVita D-drops 30 ml

    599 Kč

    799 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • CaliVita Polinesian Noni 946 ml

    1 705 Kč

    2 273 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • CaliVita Samburex 240 ml

    1 055 Kč

    1 407 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • Pharmanex LifePak 60 sáčků

    1 958 Kč

    2 611 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • Pharmanex CORDYMAX CS-4® 120 kapslí

    932 Kč

    1 243 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • CaliVita Nopalin 200 tablet

    887 Kč

    1 182 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • CaliVita Evening Primrose Oil 100 tablet

    735 Kč

    980 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • CaliVita Organic Noni 946 ml

    1 693 Kč

    2 257 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • CaliVita Rhodiolin 120 kapslí

    1 079 Kč

    1 439 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • NuSkin ageLOC Boost-jen zařízení a sérum jako dárek

    5 942 Kč

    7 922 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • NuSkin ageLOC Boost + 2 ks aktivační sérum

    7 226 Kč

    9 635 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->
  • CaliVita Hand & Body Lotion 1000 ml

    469 Kč

    625 Kč

    (-25%)


    Podívejte se na všechny speciály ->

Naše prodejny

Naše prodejny

V této budově máme aktuálně výdejní místo Zásilkovny (výdej objednávek z e-shopu bez poštovného) a od 10.12.2019 zde byla otevřena i kamenná prodejna

Nejprodávanější produkty

Novinky

Slevy

Dodavatelé

Naše recenze z nákupního portálu

Ověřený nákupandrea.hubena86
01.12.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Osobní přístup
Ověřený nákupjaroslavacapova
05.10.2023
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákupOvěřený zákazník
23.08.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Maximálně spokojen
Ověřený nákupOvěřený zákazník
24.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vše OK
Slabiny:
Nic
Ověřený nákupOvěřený zákazník
21.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rychlost dodání
Slabiny:
nic
Ověřený nákupOvěřený zákazník
15.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost a spolehlivost
Ověřený nákupOvěřený zákazník
22.03.2023
3.103.103.103.103.10
Výhody:
Rychlost, cena (i když teď při té inflaci se zdražuje úplně všechno), nakupuji zde už dlouho.
Slabiny:
Nic.
Ověřený nákupOvěřený zákazník
14.03.2023
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
11.01.2023
3.103.103.103.103.10
Výhody:
Všdchno
Ověřený nákupOvěřený zákazník
21.12.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost dodání, komunikace perfektní
Ověřený nákupOvěřený zákazník
08.12.2022
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
07.12.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost, dobrá komunikace
Ověřený nákupOvěřený zákazník
10.01.2022
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
14.12.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
chválím možnost konzultace výběru zboží po telefou
Ověřený nákupOvěřený zákazník
13.12.2021
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
13.12.2021
3.103.103.103.103.10
Výhody:
Rychlé dodání. Obchod můžu jen doporučit.
Ověřený nákupOvěřený zákazník
13.12.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace, rychlost
Ověřený nákupOvěřený zákazník
08.12.2021
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
07.12.2021
5.005.005.005.005.00

Private Sales

Slevy a další výhody pro registrované zákazníky

Slevy a další výhody pro registrované zákazníky
Za NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY v e-shopu mohou nakoupit jen klienti s plnohodnotnou REGISTRACÍ, což není tzv. RYCHLÁ OBJEDNÁVKA. Z registrace nevyplývají žádné závazky, ale jen další výhody jako např. přístup do neveřejných sekcí, využití slevových akcí a kuponů, sponzorské programy aj. nově připravované. Dle akumulované hodnoty všech objednávek se určitým klientům sekce s názvem "Pro pro VIP" v profilu zobrazuje a mohou výrobky v ní objednávat za bezkonkurenční slevy.

Active
View All

Naše recenze z nákupního portálu

AvatarMiroslav T.
19.10.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
nakupuji zde pravidelně, spokojenost
Avatarvladislavs s.
30.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé a komunikace na úrovni
AvatarOlga P.
17.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vynikající komunikace, ochota. Jsem velmi spokojená a obchod doporučuji.
Celkový názor:
Vše v naprostém pořádku, kvalita zboží, rychlé doručení.
AvatarHana D.
14.05.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi rychle doručeno
Celkový názor:
Kvalitní produkty
AvatarLucie D.
03.04.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost dodání a maximální spokojenost
Celkový názor:
Žádnou jsem nenašla.
AvatarAlena K.
23.03.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace dostatek zboží
Celkový názor:
Obchod doporučuji,jsem spokojená.
AvatarOlga P.
29.12.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Byla jsem překvapena úžasným proklientským přístupem, když se mi při pozdním nákupu Ing. Čekyl osobně postaral o dodání zboží do Vánoc , přestože jsem byla obyčejný klient, kterého neznal.Děkuji tímto a všem kupujícím vřele doporučuji.
AvatarVěra K.
08.12.2022
4.504.504.504.504.50
Výhody:
Rychlost
AvatarOvěřený zákazník
07.03.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Všechno v pořádku proběhlo rychle. Jen jsem dostala strašně moc emailů s potvrzením objednávky atd. Možná i kolem 7 mailu s podobným obsahem úplně zbytečně bych řekla. Ale to je jen kosmetická vada.

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Ing. Roman ČEKYL, IČ 11463546 se sídlem v Žatci, Poděbradova 148 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Jiřího Wolkera 1594

Email: romancekyl@gmail.com

Telefon: +420 776612861

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle …. let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  2. Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby
  • Google analytics - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google Adwords - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google nákupy - žádost o recenzi, zaznamenává email pokud odsouhlasíte v procesu objednávky
  • Heureka - zaznamenává konverze nákupu a email pro službu "Ověřeno zákazníky"
  • Zboží.cz - zaznamenává konverze nákupu a email
  • Sklik - zaznamenává cookie, použití webu, konverze nákupu

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve svém vlastním účtu zákazníka.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.