Speciální nabídky (+)

Naše prodejny

Naše prodejny

V této budově máme aktuálně výdejní místo Zásilkovny (výdej objednávek z e-shopu bez poštovného) a od 10.12.2019 zde byla otevřena i kamenná prodejna

Naše recenze z nákupního portálu

AvatarPavel K.
06.05.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Skutečně velmi rychlé odbavení objednávky
Slabiny:
Netuším, nesetkal jsem se s problémem
Celkový názor:
Obchod vřele doporučuji
AvatarPavel V.
26.02.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Spolehlivý obchod
Celkový názor:
Spokojen, spolehlivý obchod
AvatarLucie A.
28.01.2021
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, měli skladem to co jiné eshopy neměly, vynikající produkt, stojí za každou utracenou korunu
AvatarMartin M.
18.01.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Bezproblémová, jasná a rychlá komunikace Rychlé vyřízení Kvalitní zboží Dobré ceny zboží
AvatarMartina C.
17.01.2021
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodani
AvatarDanka K.
19.01.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost dodání Komunikace Kvalitní zboží za dobré ceny
AvatarJaromira K.
25.11.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé vyřízení, informace o doručení a dostupnosti produktů potvrzeny nejen mailem, ale i telefonicky. Výrobky jsou splněným přáním pod stromeček pro babičku, která si jejich účinek jen vychvaluje. :-)
Celkový názor:
Nákup bez problémů, zcela doporučuji.
AvatarAlena P.
12.11.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Volali mi, že zásilku odesílají
AvatarJana M.
23.10.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost Komunikace Výběr zboží Ceny
AvatarMilena B.
20.10.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Okamžitá telefonická informace o naší objednávce
Celkový názor:
Byla jsem informována o zboží které jsem si objednala.
AvatarOvěřený zákazník
10.10.2020
4.004.004.004.004.00
Celkový názor:
Balíček se zbožím byl doručen PPD CZ panem Janečkem po dohodě v termínu. Vzájemná telefonická komunikace byla rychlá a příjemná. Pouze robot oznamoval e-mailem zbytečně několikanásobná upozornění na objednávku.
AvatarJitka J.
30.09.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Výborná komunikace a ochota
AvatarJana M.
15.08.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost Komunikace obchodu Výběr zboží Cena zboží i dopravy
AvatarVěra B.
15.07.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti. Rychlé a milé jednání, bleskové dodání.
AvatarJana M.
29.05.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost Komunikace Výběr zboží
Celkový názor:
Objednávala jsem zde již několikrát a vše proběhlo v pořádku.
AvatarMarcela K.
25.05.2020
4.504.504.504.504.50
Výhody:
Rychlost dodání, cena, ochota, informace o zásilce, možnost výběru dodání zboží Na žádnou jsem nepřišla
Celkový názor:
S nákupem jsem velmi spokojena. Cena zboží je nízká v porovnání s jinými dodavateli. Výrobek sám o sobě je luxusní. Po celou dobu jsem byla informována o tom, kde zásilka je.
AvatarJana M.
14.03.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost Spolehlivost Komunikace obchodu
AvatarJana M.
10.12.2019
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost Výběr zboží Ceny Komunikace
Celkový názor:
Musím obzvlášť ocenit velmi vstřícnou komunikaci obchodu, ochotu a snahu vyhovět zákazníkům.
AvatarOlga V.
12.08.2019
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi vstřícní jednání a ochota vyhovět.Jsem moc spokojena.Získala jsem výrobek,který je málo dostupný. A to v krátkom čase.
AvatarJindriska S.
02.08.2019
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Zkušenosti moc nemám, ovšem cením si rychlého dodání i když původně psali, že zatím zboží nemají... velmi si cením snahy, díky moc opět objednám

Nejprodávanější produkty

Novinky

Slevy

Dodavatelé

Naše recenze z nákupního portálu

Ověřený nákupOvěřený zákazník
08.12.2021
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
07.12.2021
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákupOvěřený zákazník
05.12.2021
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
03.12.2021
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
02.12.2021
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákupOvěřený zákazník
27.11.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Dostupnost zboží, cena komunikace
Ověřený nákupOvěřený zákazník
24.11.2021
3.103.103.103.103.10
Výhody:
Příjemné jednání, rychlé vyřízení. Je to radost zde nakupovat
Slabiny:
Nic
Ověřený nákupOvěřený zákazník
21.11.2021
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
06.11.2021
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákupOvěřený zákazník
31.10.2021
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákupOvěřený zákazník
18.10.2021
3.103.103.103.103.10
Výhody:
Super rychlost a vse v poradku
Ověřený nákupOvěřený zákazník
23.09.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost, vstřícnost a profesionální jednání.
Ověřený nákupOvěřený zákazník
21.09.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace se zákazníkem. Rychlé dodání.
Ověřený nákupOvěřený zákazník
21.09.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Skvělé jednání a rychlost
Ověřený nákupOvěřený zákazník
01.09.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé vyřízení objednávky. Vyčerpávající rady na moje dotazy telefonem.
Slabiny:
Vše bylo v pořádku.
Ověřený nákupOvěřený zákazník
16.08.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace, rychlost
Slabiny:
Nic
Ověřený nákupOvěřený zákazník
16.08.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
ochotu, zájem o zákazníka
Ověřený nákupOvěřený zákazník
13.08.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost a úžasna komunikace
Ověřený nákupOvěřený zákazník
29.03.2021
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákupOvěřený zákazník
22.03.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
komunikace, rychlost zaslání
Slabiny:
0
Ověřený nákupOvěřený zákazník
20.03.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rychlé doručeni, spolehlivost
Ověřený nákupOvěřený zákazník
21.01.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Zatím první nákup a dobré
Slabiny:
Nic
Ověřený nákupOvěřený zákazník
18.01.2021
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákupOvěřený zákazník
14.01.2021
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákupOvěřený zákazník
14.01.2021
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Vše v pořádku. Spokojenost.
Slabiny:
Nic.
Ověřený nákupOvěřený zákazník
04.01.2021
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
03.01.2021
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
22.12.2020
3.103.103.103.103.10
Ověřený nákupOvěřený zákazník
28.11.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Možnost objednání unikátních produktů, které se nedají zakoupit nikde jinde než v tomto e-shopu.
Slabiny:
Všechno bylo tak, jak má být.

Private Sales

Slevy a další výhody pro registrované zákazníky

Slevy a další výhody pro registrované zákazníky
Za NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY v e-shopu mohou nakoupit jen klienti s plnohodnotnou REGISTRACÍ, což není tzv. RYCHLÁ OBJEDNÁVKA. Z registrace nevyplývají žádné závazky, ale jen další výhody jako např. přístup do neveřejných sekcí, využití slevových akcí a kuponů, sponzorské programy aj. nově připravované. Dle akumulované hodnoty všech objednávek se určitým klientům sekce s názvem "Pro pro VIP" v profilu zobrazuje a mohou výrobky v ní objednávat za bezkonkurenční slevy.

Active
View All

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Ing. Roman ČEKYL, IČ 11463546 se sídlem v Žatci, Poděbradova 148 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Jiřího Wolkera 1594

Email: romancekyl@gmail.com

Telefon: +420 776612861

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle …. let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  2. Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby
  • Google analytics - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google Adwords - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google nákupy - žádost o recenzi, zaznamenává email pokud odsouhlasíte v procesu objednávky
  • Heureka - zaznamenává konverze nákupu a email pro službu "Ověřeno zákazníky"
  • Zboží.cz - zaznamenává konverze nákupu a email
  • Sklik - zaznamenává cookie, použití webu, konverze nákupu

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve svém vlastním účtu zákazníka.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.